Головна » 2015 » Червень » 3 » Урочиста лінійка, присвячена закінченню навчального року
22:15
Урочиста лінійка, присвячена закінченню навчального року

Тополиним пухом відлетів травень, знаменуючи довгоочікуване завершення навчального року у всіх освітніх закладах нашої країни. 30 травня на урочисту лінійку зібрав своїх вихованців і Оріхівський районний будинок дитячої творчості. Святкова атмосфера  неприхованої радості на обличчях вихованців та керівників поєднувалася з ностальгічним почуттям закінчення ще одного творчого року. Вихованців та колектив привітали начальник відділу культури та туризму Качур Олена Дмитрівна та директор закладу Коваленко Тетяна Василівна, нагородили грамотами та подяками кращих гуртківців та їх батьків, що приймали активну участь у Всеукраїнських, обласних та районних конкурсах і масових заходах. Цього року вихованці закладу отримали  численні нагороди. Так, вихованці закладу отримали 5 Всеукраїнських, 35- обласних та 32 –районні грамоти, серед яких 17 вихованців були нагороджені дипломами та грамотами за І місце, 12 – за ІІ місце, 11 – за ІІІ місце та 32 - отримали дипломи лауреатів та учасників. На святковій лінійці відзначили 46 гуртківців, які брали активну участь у житті позашкільного закладу, їх нагородили грамотами Будинку творчості та відділу культури і туризму. Вихованці гуртків стали учасниками 35 заходів, що проводилися в районі та організовувалися безпосередньо Будинком дитячої творчості, в яких взяли участь майже 3 тисячі дітей та молоді. Кращими вихованцями цього навчального року стали Верлата Вікторія, Швець Дар'я, Головко Анастасія, Валентин Мураль (вокальна студія «Мрія», керівник Качур О. Д.), Альбіна Гальчанська, Анікєєва Дарина, Качан Валерія, Горушко Дар'я, Агашкова Дар'я, Гудим Владислав, Лісаченко Єлизавета, Яковлєва Діана (вокальний гурток, керівник Гальчанська І. Г.), Дорофєєв Віталій, Шимоняк Станіслав, Нільга Кирило, Васильєв Андрій, Войтик Іван (гурток авто –та судномоделювання, керівник Ходзько Ю. Г.), Шевченко Софія, Баранчикова Софія, Бану Анастасія, Чаричанська Вероніка, Каштанова Варвара, Рябіченко Дар'я (студія декоративно-прикладного мистецтва «Барвінок», керівник Приходько В. І.), Мосьпан Анастасія, Максюта Ольга, Мороко Світлана, Шкроботько Дарія (гурток «Література рідного краю. МАН», керівник Ярова Л. О.), Горбачова Ксенія, Марусенко Тимур, Крамарчук Богдан (етнографічне об'єднання «Сійдолюб», керівник Коваленко Т. В.), Ахмедова Аміна, Цибулька Аліна, Рибін Кіріл, Сиротенко Дмитро та Віталій, Тригуб Владислав, Кононенко Валерія, Гуцуляк Валерія, Пільховська Юлія (туристичний гурток, керівник Михайленко І. А.). Для всіх учасників заходу пролунав гімн України та музичні привітання у виконанні гуртківців з вокальних студій,  а на завершення свята всіх гостей чекала смачна козацька каша та веселощі на подвір'ї. Особливо сподобалося вихованцям катання на веломобілях, створених гуртківцями  та квадрациклі, який люб'язно надала родина Лізи Лісаченко, показові виступи вихованців гуртка початого технічного моделювання та автомоделювання.

Колектив Будинку дитячої творчості окремо висловлює подяку родині Лісаченко – Аллі Семенівні та Олександру Миколайовичу за активну участь у житті та підтримці закладу протягом всього навчального року та всім спонсорам, які докладали чимало зусиль для покращення матеріально-технічної бази наших гуртків.

Головне завдання для всіх педагогів нашого закладу – формування творчої, ініціативної особистості, виховання свідомого громадянина і патріота, сподіваємося, що цього року результати нашої роботи та роботи гуртківцівбудуть стимулом для ще більшого творчого натхнення вже в наступному навчальному році.

Заступник директора КЗ «Оріхівський БДТ» А. М.Чирко

Фото на http://orichivbdt.ucoz.ua/photo/urochista_linijka_prisvjachena_zakinchennju_navchalnogo_roku/13

Переглядів: 580 | Додав: orichivbdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: