Головна » 2017 » Січень » 11 » Лети у світ, радістю й добром світи навколо!
22:00
Лети у світ, радістю й добром світи навколо!

  У народі говорять, що швидко летять роки та ростуть чужі діти. Оксана Горбачова, як мені здається, дорослою та не по-дитячому серйозною була завжди. Навіть коли маленькою п’ятикласницею вперше і сама, без своїх однокласників, прийшла до нашого об’єднання. Більшість дітей у цьому віці різні вподобання собі обирають за принципом «як усі, або більшість».

   Промайнули роки і з маленької Оксанки виросла доросла, красива, цілеспрямована дівчина. Для усіх своїх різносторонніх інтересів вона завжди знаходить час. Це і заняття у Малій академії наук, етнографія, музика, шахи, і навіть криміналістика і на всіх напрямках своєї діяльності має високі досягнення, бо не звикла у своєму житті робити все як не-будь. Всі її заняття і поступки виважені та націлені на досягнення мети.

   Оксанка ніжно любить свою маму Олю, вона для неї – головний авторитет, батька Олександра – приватного підприємця та відомого на Оріхівщині аграрія, брата Юрія - кадрового військовослужбовця, що служить у Київському військовому окрузі (спецпідрозділ «Десна»)

   А при всій своїй зайнятості, Оксанка практично не пропустила жодного заняття, завжди виступала ініціатором та першим помічником у наших етнографічних святах народного календаря: Різдва, Великодня, Трійці, літнього та осіннього циклу. Знаходить час, щоб потренуватися у туристських навичках та з’їздити на велопробіг, дати пораду меншим та просто заспівати колядку або народної пісні на Масляному тижні, записатися на місцевому радіо, або провести дослідницькі опитування в зовсім іншому регіоні ( Верховина Західна Україна). Характер Оксани відрізняється міцністю та мужністю, рішучістю та впевненістю. Вона навіть придумала обіцянку для новачків, яку вони повинні давати у краєзнавчому музеї, тобто маленька така присяга на вірність самому дорогому, що є у кожного, рідному дому, родині, рідному краю. Те, чому Оксана залишається вірною сама. Тому її люлять всі нані вихованці та рівняються на неї, поважають батьки та доролі, які входять до об’єднання.

   Від імені всіх і дорослих і маленьких і підлітків дякуємо Оксанці за активну роботу, високі  здобутки та бажаємо нових успіхів на безмежному просторі творчості.

  Керівник етнографічного об’єднання «Сійдолюб» Т.Коваленко

Переглядів: 548 | Додав: orichivbdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: