Головна » 2014 » Квітень » 7 » Весняні канікули в Оріхівському Будинку дитячої творчості
21:32
Весняні канікули в Оріхівському Будинку дитячої творчості

       

Весняні канікули  в Оріхівському Будинку дитячої творчості

Період весняних канікул в Оріхівському Будинку дитячої творчості почався з 22 березня та тривав тиждень. Ясне сонечко і тепла погода за вікном налаштовували на чудовий настій та цікаве проводження вільного часу вихованцями закладу. Розпали період канікул вихованці гуртка «Література рідного краю» відкритим літературним заходом, який присвятили життєвому та творчому шляху оріхівського поета Володимира Білогуба. Зустріч об'єднала тих, хто безпосередньо знав та працював з поетом та тих, хто нещодавно відкрив для себе його творчість. У вихованців та гостей заходу була унікальна можливість познайомитися з сином Володимира Григоровича Юрієм Володимировичем та його дружиною Тетяною Анатоліївною, які розповіли про поета те, про що в доступній біографії не прочитаєш, в першу чергу, як про батька та сім'янина. Цікаві розповіді, обмін спогадами товаришів поета, дали можливість вихованцям глибше пізнати  та осягнути самобутність творчості Володимира Білогуба.

Не менш цікаво провели час на канікулах вихованці об'єднання «Сійдолюб». Разом з керівником  Коваленко Тетяною Василівною вони відпочивали на природі, спілкувалися в неформальній обстановці і варили козацьку кашу, приготування якої стало традицією на кожних канікулах. Члени об'єднання відвідали сім'ю  Кіріченко в с. Кірове, де познайомилися з традиціями та народними ремеслами, які й досі живуть у цій родині. Зібраний матеріал вони використовуватимуть для своїх подальших етнографічних досліджень.

Для вихованців туристичної секції цей тиждень виявився досить нелегким, але цікавим. Весняні канікули вони провели активно готуючись до обласних змагань з пішохідного туризму. Щоденні тренування дали можливість вдосконалити техніку проходження конкурсів та підняти переможний настрій гуртківців.

Вихованці гуртків вокальної студії, науково-технічної творчості та декоративно-прикладного мистецтва в цей період теж активно готуються до найближчих весняних зональних  та обласних конкурсів за відповідними  напрямками, які проводитимуться в період з 01 квітня по 15 травня.

Період весняних канікул пройшов швидко і непомітно, але цікаво та з користю для наших вихованців. Головне, що кожен працює на результат, а досягти його можна лише тоді, коли є велике бажання творити, розвиватися і вчитися і наші гуртківці це добре розуміють!

Успіхів вам!!!

 

 

 

Переглядів: 485 | Додав: orichivbdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: