Головна » 2014 » Грудень » 21 » Святий Миколай, ти до нас завітай! (свято св. Миколая в об"єднанні "Сійдолюб")
13:55
Святий Миколай, ти до нас завітай! (свято св. Миколая в об"єднанні "Сійдолюб")

Такими словами вже традиційно звертаються і дорослі, і малі напередодні Дня Святого Миколая. Адже всім нам хочеться не просто подаруночка, а й маленького чуда. І таке чудо відбувається! У цей день ми всі повертаємося в дитинство. Хочеться знову заглянути під подушку і побачити там бажану іграшку…

Але сьогодні вже іграшки належать малечі, а наші підлітки скептично посміхаються… А святитель Миколай, який до речі народився у ІІІ тисячолітті у м. Патари, що знаходяться на території Середньої Азії, ще за свого життя творив великі чудеса, а саме: припиняв шторм на морі, завжди допомагав людям, а особливо бідним, і навіть воскрешав померлих. З 300 року і до самої смерті служив єпископом у м. Мира, Лікійської країни (теперішня територія Туреччини), завжди захищаючи православну віру. За що і був прославлений після смерті (у 342 р.) як Чудотворець. І вже скільки тисячоліть слава про цю чудову людину, святителя Миколая, все поширюється світом! Його поважають навіть мусульмани.

Наше районне етнографічне об’єднання не лише вивчає його життя, а й напередодні свята знайомить з ним інших вихованців об’єднання, їх батьків. Сьогодні учасниками свята стали учні продовженої групи гімназії №1 «Сузір’я» разом з вихователькою Оксаною Андріївною. Ми грали та співали з малюками, а маленькі подарунки від Святого Миколая – обов’язковий атрибут свята, як і традиційне фото на пам’ять. Щасти нам всім! Та допомоги Миколая Чудотворця!

                                                                   Шимоняк Станіслав, Гудінов Андрій

                                                                   Фотокор об’єднання Микола Жир

   

Переглядів: 420 | Додав: orichivbdt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: