Головна » 2014 » Вересень » 14 » Дітям віддаєм ми все на світі! Свято Дня позашкільника!
18:10
Дітям віддаєм ми все на світі! Свято Дня позашкільника!

Під таким гаслом розпочався новий 2014-2015 навчальний рік у комунальному закладі «Оріхівський районний Будинок дитячої творчості»

Яскраве і сонячне свято зібрало у цей день не просто дітвору, а бажаючих безперервно розвивати свої творчі здібності. Головна мета – виховання патріотичних почуттів та любові до своєї Батьківщини, до рідної землі, і як доказ – яскраві українські пісні «Перепілочка», «Україна – вишиванка» (керівник Гальчанська І.Г. акомпаніатор Качур М.В.) та море позитиву інших виступів, в тому числі й майстре-класи керівників  та вихованців, які показали свої   вміння та навички, отримані на заняттях з туризму, технічної творчості, декоративно-ужиткового мистецтва. Головна ідея свята – єдність педагога і вихованця у досягненні мети. Тому і на святі кожен керівник виступив зі своїми дітьми: Качур О.Д. з вихованцями – вокалістами, майстриня Приходько В.І. – майстер-клас з виготовлення журавля, як символа України та здійснення дитячої мрії , Михайленко І. А. з вихованцями показали в’язання туристських вузлів та навіть заспівали свій туристський гімн, керівники технічної творчості Ходзько Ю.Г., Волошин Р.Ф. підготували виставку моделей та запустили ракети, а керівник літературної студії Ярова Л.О. з вихованцями були ведучими на святі. Також педагоги закладу подарували своїм вихованцям  пісню «Детям отдаем мы все на свете».

На творче свято завітали начальник відділу освіти районної державної адміністрації М. Д. Самойлик та методист відділу освіти Т. В. Досаєва.

По закінченню на вихованців чекав сюрприз – пригощання солодкими тістечками від спонсорів: С.В. Шимко та В.І.Хоменка

Навчальний рік розпочався! Творчих успіхів, щастя та мирного неба  нам усім!

 Директор КЗ «Оріхівський БДТ» Т.В.Коваленко

http://orichivbdt.ucoz.ua/photo    Фотозвіт

Переглядів: 482 | Додав: orichivbdt | Теги: http://orichivbdt.ucoz.ua/photo/0-0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: