Головна » Архів матеріалів

 10 січня у святкові Різдвяні дні наше районне етнографічне об’єднання «Сійдолюб» традиційно, вже вп’яте , зібрало найрідніших людей: батьків, друзів у Різдвяному родинному колі.  Святкові вітання з колядками та щедрівками готували не лише члени об’єднання, а й всі присутні:  журналіст Т.А. Курочкіна,  завідуюча бібліотекою гімназії №1 «Сузір’я» Л. І. Білодід,  випускниця, нині студентка медичного коледжу Наталка Коробіціна, родини Горбачових, Марусенко, Крамарчук, Владімірових, Лісовських, Гудінових, Менакових,які  від щирого серця побажали щасливого Нового року, світлих Різдряних святок, які продовжуються до 19 січня, а головне, миру у серцях та нашій рідній державі. Ми поділилися зі своїми рідними досягненнями за І-й семестр: робота Горбачової Ксенії та Марусенко Тимура, які  стали переможцями обласного етапу Всеукраїнської експедиції учнівської та студентської молоді ... Читати далі »

Переглядів: 408 | Додав: orichivbdt | Дата: 11.01.2015 | Коментарі (0)

Новий рік - це завжди веселощі, сміх і радістьі очікування чогось нового та захоплюючого. значно краще зустрічати це свято великою дружньою родиною. Так, у теплім колі 30 грудня 2014 року зустрічали Новій рік у Будинку творчості. Недивлячись на холод і ожеледицю, на святкування прийшли майже 80 вихованців. На свято завітали казкова Ягуся та Лєшик, символ року- вівця, звичайно Дід Мороз, Снігуронька та багато інших казкових героїв разом з танцями, піснями, новорічними хороводами та іграми.

Привітати вихованців та колектив закладу завітали гості - голова районної ради Дудніченко Каріна Василівна та міський голова Герасименко Сергій Михайлович. Вони побажали нових творчих звершень, щастя та миру в новому році та подарували вихованцям солодкі подарунки.

Фото на  http:/ ... Читати далі »

Переглядів: 450 | Додав: orichivbdt | Дата: 06.01.2015 | Коментарі (0)

29 грудня 2014 року творча група  Будинку творчості  створила справжній новорічний настрій для учнів Юрківського НВК: казкові герої, веселі ігри, дружні хороводи та пісні від вихованців театрального та вокальних гуртків нашого закладу дуже потішили школярів. Особливо раділи найменші учні школи,  які охоче розповідали Діду Морозу та Снігуронці вірші, танцювали з казковою Бабою Ягою та Лєшим. Колектив БДТ дякує Юрківському НВК за запрошення та теплу зустріч!

Дякуємо керівникам Яровій Л. О. (театральний гурток), Качур О.Д. (вокальна студія "Мрія"), Гальчанській І. Г. (фольклорно-вокальний гурток) за підготовку  вихованців та організацію свята!

З Новим роком та ... Читати далі »

Переглядів: 470 | Додав: orichivbdt | Дата: 06.01.2015 | Коментарі (0)

Переглядів: 394 | Додав: orichivbdt | Дата: 01.01.2015 | Коментарі (0)

 

20 грудня в Будинку дитячої творчості  у дружньому колі відствяткували одне з найважливіших свят зимового циклу - свято святого Миколая, на якому були присутні вихованці та керівники закладу. Організацію свята взяли на себе вихованці театрального гуртка разом з своїм керівником Яровою Любов Олексіівною. Глядачів привітали яскравими виспупами вихованці  вокальних студій (кер. Гальчанська І. Г., Качур О. Д.). Одним з найбільших див святого Миколая стало те, що  на свято завітав наш колега - керівник туристичного гуртка Потоцький Максим Вікторович, який прийшов у короткочасну відпустку із зони АТО. Сподіваємося, що святий Миколай завжди буде дарувати радість та мир  нашій державі!

Зі святом !

Фот ... Читати далі »

Переглядів: 383 | Додав: orichivbdt | Дата: 21.12.2014 | Коментарі (0)

Такими словами вже традиційно звертаються і дорослі, і малі напередодні Дня Святого Миколая. Адже всім нам хочеться не просто подаруночка, а й маленького чуда. І таке чудо відбувається! У цей день ми всі повертаємося в дитинство. Хочеться знову заглянути під подушку і побачити там бажану іграшку…

Але сьогодні вже іграшки належать малечі, а наші підлітки скептично посміхаються… А святитель Миколай, який до речі народився у ІІІ тисячолітті у м. Патари, що знаходяться на території Середньої Азії, ще за свого життя творив великі чудеса, а саме: припиняв шторм на морі, завжди допомагав людям, а особливо бідним, і навіть воскрешав померлих. З 300 року і до самої смерті служив єпископом у м. Мира, Лікійської країни (теперішня територія Туреччини), завжди захищаючи православну віру. За що і був прославлений після смерті (у 342 р.) як Чудотворець. І вже скільки тисячоліть слава п ... Читати далі »

Переглядів: 419 | Додав: orichivbdt | Дата: 21.12.2014 | Коментарі (0)

Всі оріхівці добре знають, яку величезну роботу для підтримки української воїнів в зоні АТО  робить волонтерська група "Оріхів - армії", тому коли  Будинок дитячої творчості отримав від волонтерів запрошення виступити з концертною програмою в селі Нестерянці, поставилися до цього дуже серйозно. 13 грудня вихованці фольклорно-вокальної студії під керівництвом свого наставника Гальчанськкої Інесси Григорівни виступили для громади Нестерянки з благодійним концертом, а вихованці студії декоративно-прикладного мистецтва "Барвінок"  підготували виставку-ярмарку суванірної продукції (керівник Приходько Валентина Іванівна).  Також були виставлені експонати Пологівської художньої студії кераміки. Всі зібрані кошти за концерт та продаж сувені ... Читати далі »

Переглядів: 428 | Додав: orichivbdt | Дата: 14.12.2014 | Коментарі (0)

Фото виставка стендового моделювання 07 грудня на базі обласного Центру науково-технічної творчості "Грані" відбулися обласні змагання з автомоделювання, в яких тадиційно взяли участь вихованці гуртка автомоделювання Будинку творчості. Серед великої кількості учасників було складно змагатися нашій команді, більшість учасників якої були новачками у таких змаганнях. В особистій першості призові місця зайняли Дорофєєв В. - ІІІ місце та Васильєв А. - ІІ місце (керівник Ходзько Ю. Г.).  Також 06-07 грудня в Центрі "Грані" проходила обласна виставка з військового стендового моделювання, де була виставлена і робота гуртка ПТМ (керівник Волошин Р. Ф.). Вітаємо хлопців та їх керівників і  бажаємо подальших ... Читати далі »

Переглядів: 415 | Додав: orichivbdt | Дата: 14.12.2014 | Коментарі (0)

  

15 листопада в м. Запоріжжі в ДК ім. Шевченка відбулися одразу два Обласних конкурси: конкурс-виставка декоративно-прикладного мистецтва «Народна іграшка» та конкурс пісенної творчості міжнаціональних культур «Зоряниця», в якому взяли участь вихованці нашого Будинку творчості, а саме студії декоративно-прикладного мистецтва «Барвінок»:  Баранчикова Софія, Шевченко Софія, Бану Анастасія (керівник Приходько В. І.), ПТМ - Синельников Матвій (керівник Волошин Р. Ф.) , вокальної студії «Мрія»: Швець Дарія, Верлата Вікторія та  Мураль Валентин, (керівник Качур О. Д) та фольклорно-вокальної студії: Анікєєва Дарина, Гальчанська Альбіна, Бондаренко Каріна (керівник Гальчанська І. Г.).

Журі конкурсу складно було обирати найкращих, адже на конкурси були представле ... Читати далі »

Переглядів: 425 | Додав: orichivbdt | Дата: 16.11.2014 | Коментарі (0)

Спішіть добро творити!...

   Сьогодні, в перший  день останнього місяця осені,  в коридорах КЗ «Оріхівський БДТ» було людно і святково. Всі члени нашого об’єднання були не просто у національних костюмах, ми відзначали свій перший серйозний ювілей – 10 років творчої діяльності етнографічного об’єднання «Сійдолюб». (керівник Т.В.Коваленко). Ми познайомили присутніх батьків вихованців, керівників інших гуртків та їх вихованців: вокальної студії, початкового технічного моделювання, літературної студії, студії «Барвінок»  з архівами та фотоматеріалами. Розповіли, що у нашого  творчого колективу є своя власна символіка, яка створена самими дітьми, які сьогодні стали вже студентами: це девіз, герб, бейджик та своя власна пісня «Оріхівська земля», яку рік тому подарували об’єднанню заст ... Читати далі »

Переглядів: 455 | Додав: orichivbdt | Дата: 02.11.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 »