Головна » Архів матеріалів
«Розумнички та Розумниці» - традиційний конкурс в гімназії, який готує наше об’єднання для учнів початкової школи, в цьому році проводимо вперше для 5 В класу. Ми знаємо що цей конкурс актуальний, тому що між дівчатками і хлопчиками не існує справжньої дружби, хлопці часто ображають дівчат, а дівчата у свою чергу, грубо відповідають на образи, можуть навіть битися. Свята, які показують нам справжню чоловічу силу та мужність, жіночу мудрість, неповто ... Читати далі »
Переглядів: 535 | Додав: orichivbdt | Дата: 15.03.2016 | Коментарі (0)

20 лютого відбувся обласний заочний конкурс патріотичного спрямування "Твої герої - Запорізький краю". В ньому взяли участь Хоменко Катерина, Стеценко Катерина, Скидан Катерина. Дівчата одержали третє місце. Вітаємо переможців і бажаємо подальших перемог та успіхів
Переглядів: 462 | Додав: orichivbdt | Дата: 24.02.2016 | Коментарі (0)

Ось і завершилися Святки, час, який за народно-церковним календарем випадає на період з 7 по 19 січня. Ці дні недаремно у народі називають Святими, бо вони відзначені самими головними святами зимового календарного циклу: Різдва Христового, Нового року або Святого Василя, Хрещення Господнього або Богоявлення. Від Різдва до Богоявлення йдуть вулицями міста та села колядники, щедрувальники бажають один одному радості та добробуту, щастя та здоров’я, вибачаються за провини. У ці дні стає світліше і на душі, і навколо: люди здаються добрішими, і якимись ріднішими. Вихованці гуртка естрадної пісні, фольклорно-вокальної студії «Мрія», етнографічного об’єднання «Сійдолюб» (керівники Гальчанська І.Г., Качур О.Д., Коваленко Т.В. КЗ Оріхівський БДТ»ОРР) весело і сердечно привітали колядками та щедрівками свої родини, батьків, дітей та працівників обласного Центру ре ... Читати далі »
Переглядів: 496 | Додав: orichivbdt | Дата: 21.01.2016 | Коментарі (0)

У ці святі дні Святок, які починаються з Різдва та завершуються Водохрещем душа у кожного наповнюється особливим світлом, яке іде від Віфліємської зірки. Та дивна подія – Народження Христа нікого, мабуть, не залишає байдужим. Всі навколо стають добрішими, тепло і радісно вітаючи один-одного. Нам, дорослим, зараз дуже нелегко зорієнтуватися на добро, але, ми зрозуміли, що це можливо, коли побували на Різдвяному батьківському колі, яке традиційно влаштовує етнографічне обєднання «Сійдолюб» у КЗ «Оріхівський БДТ» ОРР. Дуже цінне саме те, що ми з’єднуємося у цьому колі разом зі своїми дітьми, знайомимося поближче з їх роботою, вподобаннями, один одному бажаємо добра. Наші діти не тільки вітали всіх присутніх колядками, щедрівками, а й розповідали про народні традиції святкування свят зимового календарного циклу, а також знайомили з народними прикметами, за ... Читати далі »
Переглядів: 500 | Додав: orichivbdt | Дата: 21.01.2016 | Коментарі (0)

29 грудня 2015 року КЗ «Оріхівський БДТ» ОРР підвів підсумки своєї діяльності в першому семестрі. В актовій залі зібралися на святкування Нового Року гарно одягнені (дехто в карнавальних костюмах) вихованці, їх батьки, керівники гуртків, запрошені гості. Усміхнені, радісні обличчя дітей горді за свої успіхи в різних конкурсах. Заступник голови Оріхівської районної ради Вінніченко М.Д. та начальник відділу освіти Оріхівської райдержадміністрації Шевченко Н.І. привітали вихованців закладу солодкими фруктами . Багато дітей брали участь у різних олімпіадах, конкурсах, виставках. Всі вони показали високий рівень підготовки, але хотілось би відзначити найкращих. Вихованці студії «Естрадна пісня» (керівник Гальчанська І.Г.) Гудим В ... Читати далі »
Переглядів: 483 | Додав: orichivbdt | Дата: 06.01.2016 | Коментарі (0)

01 грудня 2015 року в обласному центрі туризму краєзнавства та екскурсій відбувся обласний краєзнавчий конкурс патріотичного спрямування «Твої герої, Запорізький краю». Члени етнографічного обєднання «Сійдолюб» Катерина Хоменко, Катерина, Стеценко та Катерина Скидан підготували роботу «Слава героям, що нас захищають та рідний край свій прославляють» та зайняли ІІІ призове місце. Щиро вітаємо переможців та їх родини, які допомагали у зборі інформації. Велика подяка почесному журналісту України Тамарі Курочкіній та бібліотекарю Оріхівської гімназії №1 «Сузіря» Любові Білодід за надану допомогу у ... Читати далі »
Переглядів: 625 | Додав: orichivbdt | Дата: 18.12.2015 | Коментарі (0)

12 грудня в «Гранях» відбулося змагання учасників зимової спартакіади з авіамоделювання та автомоделювання.У спартакіаді взяли участь більше 90 вихованців навчальних закладів Запорізької області.Вихованці КЗ "Оріхівський БДТ" ОРР взяли участь у спартакіаді з науково-технічної творчості: в трасовому автомоделюванні та авіамоделюванні(кімнатні моделі). Учасники команди автомоделювання - Дорофеєв В., Шимоняк С., Бєлка Д., Васільєв А., Войтик І. та їх керівник Ходзько Юрій Георгійович вибороли третє призове місце. Учасники команди авіамоделювання - Таран Д., Новак Д. та їх керівник Волошин Руслан Федорович гарно себе зарекомендували в загальному заліку змагань.Щиро вітаємо з перемогою та бажаємо подальших успіхів ... Читати далі »
Переглядів: 498 | Додав: orichivbdt | Дата: 15.12.2015 | Коментарі (0)

В суботу, 5 жовтня, в КЗ «Оріхівський БДТ» ОРР відбулося свято,присвячене Дню Збройних сил України та Міжнародному дню волонтера. Почесними гостями свята стали Руслан Барко, голова громадської організації «Учасники бойових дій та антитерористичних операцій» і член цієї організації Владислав Томілін,а також військовослужбовці, які повернулися з гарячих точок, Ігор Заховавко і Олександр Фещенко, волонтери ВГ «Оріхів-армії» Ольга Бойко та Тетяна Мастєпанова. Любов Ярова, організатор масових заходів, разом зі своїми юними помічницями Мороко Світланою та Шкроботько Дар'єю читали вірші патріотичного характеру, надавали слово гостям. Атовці ділилися з присутніми своїми враженнями про будні армійців на Донбасі (демонструвалися і ф ... Читати далі »
Переглядів: 423 | Додав: orichivbdt | Дата: 10.12.2015 | Коментарі (0)

Протягом 25-ти років керівником гуртка «Технічного моделювання» на базі КЗ «Оріхівський Будинок дитячої творчості» ОРР з великою любов’ю до своєї справи і до дітей працює Ходзько Юрій Георгійович.В свій ювілейний день народження, отримав подяку від цента «Грані» за багаторічну працю та розвиток творчої ініціативи у дітей. Це йому вдало вдається, бо і сам колись був вихованцем центру «Грані». Прийміть щирі вітання з нагоди вашого ювілею від педагогічного та трудового колективу. Головним побажанням для вас ще довго і довго працювати на педагогічній ниві.
Переглядів: 423 | Додав: orichivbdt | Дата: 28.11.2015 | Коментарі (0)

19-20 листопада відбулася обласна краєзнавча конференція «Земля за порогами», присвячена 50-річчю створення Державного історико-культурного заповідника на о.Хортиця. Юні краєзнавці усіх міст та районів області з честю представляли свою малу Батьківщину на даному форумі. Урочисте відкриття заходу відбулося на о.Хортиця, де учасників тепло привітали: головний спеціаліст з питань позашкільної освіти департаменту освіти та науки облдержадміністрації Лариса Василівна Чурикова, генеральний директор Державного історико-культурного заповідника на «Хортиця» Остапенко Максим Анатолійович, директор обласного центру туризму , краєзнавства та екскурсій Тетяна Григорівна Митрофанова. Почесні гості побажали учасникам рости справжніми патріотами своєї держави, перемоги під час роботи конференції. Краєзнавці області разом зі своїми керівниками стали учасниками театраліз ... Читати далі »
Переглядів: 580 | Додав: orichivbdt | Дата: 27.11.2015 | Коментарі (1)

« 1 2 3 4 ... 8 9 »