Головна » 2015 » Січень » 06

Новий рік - це завжди веселощі, сміх і радістьі очікування чогось нового та захоплюючого. значно краще зустрічати це свято великою дружньою родиною. Так, у теплім колі 30 грудня 2014 року зустрічали Новій рік у Будинку творчості. Недивлячись на холод і ожеледицю, на святкування прийшли майже 80 вихованців. На свято завітали казкова Ягуся та Лєшик, символ року- вівця, звичайно Дід Мороз, Снігуронька та багато інших казкових героїв разом з танцями, піснями, новорічними хороводами та іграми.

Привітати вихованців та колектив закладу завітали гості - голова районної ради Дудніченко Каріна Василівна та міський голова Герасименко Сергій Михайлович. Вони побажали нових творчих звершень, щастя та миру в новому році та подарували вихованцям солодкі подарунки.

Фото на  http:/ ... Читати далі »

Переглядів: 453 | Додав: orichivbdt | Дата: 06.01.2015 | Коментарі (0)

29 грудня 2014 року творча група  Будинку творчості  створила справжній новорічний настрій для учнів Юрківського НВК: казкові герої, веселі ігри, дружні хороводи та пісні від вихованців театрального та вокальних гуртків нашого закладу дуже потішили школярів. Особливо раділи найменші учні школи,  які охоче розповідали Діду Морозу та Снігуронці вірші, танцювали з казковою Бабою Ягою та Лєшим. Колектив БДТ дякує Юрківському НВК за запрошення та теплу зустріч!

Дякуємо керівникам Яровій Л. О. (театральний гурток), Качур О.Д. (вокальна студія "Мрія"), Гальчанській І. Г. (фольклорно-вокальний гурток) за підготовку  вихованців та організацію свята!

З Новим роком та ... Читати далі »

Переглядів: 474 | Додав: orichivbdt | Дата: 06.01.2015 | Коментарі (0)